Tack för 2019

Bästa Fibermedlem !

1/12 skickar vi ut räkningen för kommande period som är januari-juni eller hela året 2020 beroende på vilken betalperiod ni valt.

Nu kommer fakturan från vårt nya affärssystem Fortnox. Mailet går inte att besvara utan eventuella frågor får skickas till info@resofiber.se.  Ni som beställt pappersfaktura får den med posten som tidigare.

Som vanligt vädjar vi om att ni inte glömmer eller missar fakturan då det är så trist och tidsödande att jaga obetalda räkningar. Tack!

På denna räkning kommer vi korrigera för den nya avtalsperioden som startade 1/10-2019. Ni som fick försenad TV-start blir också kompenserade med 1 månads avdragen TV-avgift.

I stort har övergången till nytt 5-årsavtal gått bra och vi gläds åt ökad hastighet i nätet. Vi beklagar strulet med TV:n där det blev en del felaktigheter och försenade boxar.

Är någon fortfarande besvärad av hackig TV är det viktigt att ni felanmäler detta till Sappa-TV.  Får ni ingen rätsida på problemet eller är ni missnöjda med något annat kontakta Martin.

Under fliken Fiber tips några råd om snabbare Wifi och bättre mobiltelefontäckning hemma via fibern.

Hälsningar från styrelsen i Resö Fiber via Martin 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.